Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘Family’ Category

I’M BACK!!!

Salam…huhu

Dah 9 bulan aku tinggalkan blog wordpress aku nih..tetiba rase windu plak nak hapdate kat sini…blogspot aku tu aku sayang gak..tapi kena adil kan..?

For the past 9 months..many things happen..langit tak selalu cerah…mendung juga bukan selamanya…ada yang best dan tak kurang juga sebaliknya..tapi semua itu bisa jadi perencah enak dalam sup kehidupan guwe!!…

By the way, kita masih lagi dalam syawal right..? Makanya aku ngambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat hari raya dan maaf zahir batin atas segala salah dan khilaf hamba yang lemah ini..halalkan makan dan minum…

Sekitar raya sana sini..adalah amik gambar sikit buat kenang kenangan….

adjust5

adjust6

adjust8

IMG_0962

Advertisements

Read Full Post »